top of page

A Nagy Ékszerválasztó


Akár vásárokban járok, akár az interneten kerülök kapcsolatba a vásárlóimmal, sokszor felmerül a kérdés, hogy "Melyiket válasszam?". Mert ez is tetszik, az is jó lenne, és a bőség zavara néha kicsit megnehezíti a dolgunkat. Ilyenkor próbálok objektív segítség lenni, és azt javaslom a vásárlónak, amelyik szerintem a legjobb választás lenne neki. 


Arra az esetre azonban, ha valaki még tanácstalan kissé abban, hogy mi is passzol leginkább hozzá, írtam egy elektronikus könyvet, melyben igyekeztem több megvilágításból is megközelíteni azt a kérdést, hogy "Melyik az épp nekem való ékszer?". Néha ugyanis nem elég az, hogy tetszik valami. Járt már nálam hölgy, aki teljesen beleszeretett egy ékszerbe, de mikor felpróbálta, láttuk, hogy ez nem az ő arcformájához illeszkedő típus, hiába tetszik neki annyira. Végül a barátnőjének vette meg ajándékba, mert nem tudta ott hagyni. Sajnos előfordul, hogy a szívünk választottja mégsem illik hozzánk (más területen is van ilyen, pont ékszernél ne fordulna elő?). 


A könyvben először is segítek meghatározni, hogy milyen arcformával rendelkezel. Ha ezt jól meg tudod állapítani, akkor már nem érhet baj, mert ezután már tudok segíteni abban, hogy a kilenc arcformához melyek a legjobb fülbevalók és nyakláncok. Nemcsak azt mondom el, hogy mik fognak jól mutatni rajtad, de azt is leírom, miket kerülj mindenképp, ha nem akarsz kiszúrni magaddal! :)


Látszólag magam ellen beszélek, hiszen azt gondolhatod: "Nem mindegy neki? A lényeg, hogy vásároljanak!" - én azonban nem így gondolkodom. Nekem az a fontos, hogy a vásárlóim örömmel viseljék a nálam vett ékszereiket, hogy ragyogjanak benne! Ezért nekem is, és Neked is jobb, ha tisztába kerülsz azzal, hogy pontosan mi lesz a TE személyes csodád, amit majd örömmel viselhetsz, és amiben garantáltan jól festesz majd! Bónusztippként frizuraötleteket is írtam, hátha épp váltáson gondolkodsz! 


Arról is szót ejtek, hogy milyen típusú ékszerek között keresgélj, ha magas vagy és vékony, vagy esetleg alacsonyabb és teltebb. Nagy vonalakban átfutunk a különféle színtípusokon is, de azért azt meg kell említenem itt is, hogy biztosat csak színtanácsadó személyes segítsége jelenthet, de kiindulásnak talán ez a kis összefoglaló is segítség lehet. Ezen felül az alapvető öltözködési stílusokat (pl. klasszikus, minimalista, sportos, lezser vagy bohém) is áttekinthetjük, ami azért fontos, mert a stílusunk nagyban meghatározza, hogy milyen színvilágú, stílusú és méretű ékszerek lesznek nekünk megfelelőek. Hiába tetszik egy ékszer, ha egyetlen ruhánkhoz sem passzol, nem igaz? 


Ha tehát érdekelnek a fenti témakörök, mindenképpen töltsd le ingyenes e-bookomat, melyet az Ékszerválasztó menüpont alatt találsz!

60 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page