IMG-3754.jpg

Artmüller Ágnes

Sok dolgot kipróbáltam már életemben, de még ezernyi új ötletem van. Voltam piackutatási tanácsadó, piacelemző, dolgoztam kerámiaműhelyben, ahol sérült embereket segítettem, de jelent már meg verseskötetem, és írtam már számos online magazin felületén is cikket. Több blogszolgátatónál volt sikeres blogom éveken át, de egy ideje az írás kicsit háttérbe szorult. 2017 óta designer ékszereket készítek, egyedi darabokat, igazi egyéniségeknek (EasyWear ékszerek). 

2020 nyarán nagy fába vágtam a fejszémet: kedvenc stílusomban (steampunk) elkedtem fali képeket készíteni, kisebbeket és nagyobbakat is. A képekhez történeteket is írtam a Facebook oldalamon, innen az oldal neve is: Steampunk Stories.  A képeket augusztusban licitre bocsátottam, és a bevételből egy hatszámjegyű összeggel támogattam a Mancs-Rancs Állatmentő Alapítványt. Köszönet érte Nektek, akik részt vettetek a liciten! :) 

 

Már az első képek után kérdeztétek páran, hogy saját kutyátokról készítenék-e képet, és végül belevágtam ebbe is. Azóta számos gazdi örülhetett már olyan képnek, melyen kedvence steampunk környezetben megörökítve tündököl. Számomra pedig a Ti örömötök a legnagyobb boldogság, csodálatos olvasni a reakcióitokat, amikor a kezetekbe fogjátok végre a megálmodott képet! Ilyeneket mondtatok például: 

 

"Konkrétan majdnem elbőgtem magam, amikor megláttam a képet Piciről! Hihetetlen volt az Ő tekintetével szembenézni. Minden kutyás dolognak örülök, de ez a kép konkrétan A Pici...  Igazából nem is fogom fel, hogy lehet így megcsinálni, úgyhogy "csak" gyönyörködöm benne."

(Viki, Pici gazdija)

"Fantasztikus tehetséged van. Szó szerint, és KÉPletesen is páratlan, amit és ahogy alkotsz. Gratulálok Neked, és nagyon köszönöm a képet!"

(Szilva, Mr.Smith gazdája)

A csodálatos az ebben az alkotói folyamatban, hogy miközben azon dolgozom, hogy a legszebb emléket állítsam a kutyáitoknak, a Ti szemetekkel kezdem el nézni őket, és mire elkészülök, éppúgy beleszeretek a kutyáitokba, ahogy Ti. Ezt egyszerűen lehetetlen érzelmi bevonódás nélkül csinálni, de én nem bánom, nagyon szeretem megismerni a megrendelőimet és kis kedvenceiket. A vásárlói elégedettséget mi sem bizonyítja jobban, hogy többen közületek nem is egy, hanem két-három Steampunk Stories kép tulajdonosai vagytok. 

Később jött az igény arra is, hogy ne csak kutyásoknak, macskásoknak készüljön kép, hisz nem mindenkinek van kis kedvence otthon, aki szereti a steampunkot. Tovább bővült hát a kör, és mára olyan képek is készülnek, amelyek az illető hobbijához, kedvenc időtöltéséhez vagy munkájához kapcsolódik inkább. Szerencsére ezeket a képeket is nagyon szeretitek, én pedig örömmel ötletelek Veletek együtt megrendeléskor, hogy a lehető legszemélyesebb, legegyedibb kép készülhessen el. 

Köszönöm a megtisztelő bizalmatokat! Továbbra is keressetek bátran, ha valami ötlet felmerül, hisz tudjátok, hogy segítek kibontani és megvalósítani a legvadabb álmokat is! :D 

 

Szeretettel, 

aláírás.png