REFERENCIÁK

NANCY

Az első olyan kép volt, amit fénykép alapján készítettem. Nancy, a kis francia bulldog egy fiatalember kutyusa, aki születésnapjára kapta ezt a képet. 

PICI

Viki barátnőm kutyusáról, Piciről készítettem ezt a képet. Egyszerűen muszáj volt megörökíteni ezt a már-már bűnbánó pillantást, ahogy Pici nézni tud. Nagy boldogság volt számomra látni a gazdi örömét, amikor kedvencét megpillantotta, és könnyek szöktek a szemébe a meghatottságtól. 

VIRSLI

Szintén szülinaposok kapták Virsli kutyus képét ajándékba. A megrendelő több képet is küldött, amiből választhattam, hogy melyiket valósítom meg steampunk stílusban. Azt is megtudtam Virsliről, hogy nagyon szereti a labdáit, ezért többet is tettem a képre. Sőt, a baseball labda varrását kicsit ki is bontottam, mintha már használta volna párszor a kis steampunk Virsli. :)

Mr. Smith

Az eddigi legkülönlegesebb felkérésem Mr. Smith portréja volt. Idén nyáron költözött át 12 évesen az örök vadászmezőkre, és az emlékére készült el a kép. Óriási öröm volt számomra, amikor láttam, mennyire boldoggá tette a kép Mr. Smith gazdáit! Szilva ezt írta nekem:

 

"Sokkal-sokkal több, mint gondoltam! Annyira aprólékos és igényes és precíz munka! (...) Fantasztikus tehetséged van! Szó szerint és KÉPletesen is páratlan, amit és ahogy alkotsz! Gratulálok Neked és nagyon köszönöm a képet."

 

Na, ezekért a pillanatokért dolgozom! Örömet szerezni a világ legcsodásabb érzése! Megtiszteltetés volt Mr. Smith portréját elkészíteni. (Mivel imádta a plüss játékait, a két kedvencét - a fánkot és a szarvast - a kincses ládába rejtettem.)

Kövess: 

© 2020 by Agnesh Artmüller

 

Mobil

06 20 9933 339

Írj nekem!

agnes@artmuller.hu

  • Facebook
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now