A küldetésről

Biatorbágyon létezik egy alapítvány, amely kitűzte maga elé célul, hogy nem hagyja a kutyákat szabadon kódorogni a városban. Korábban megesett, hogy akár 6-8 kutya is falkába verődve randalírozott az utcákon, de mára ez teljesen megszűnt, és ez teljes mértékben a Mancs-Rancs Alapítvány érdeme. 

Aki követi a munkásságukat, látja, hogy az életük szinte csak a kutyák mentése körül forog. Menhely nincs, csak ideiglenes befogadókkal tudják megoldani, hogy a mentett kutyák addig is jó helyen legyenek, míg felépülnek, szocializálódnak kicsit, és új gazdára találnak (vagy szerencsésebb esetben a régi gazda jön el értük). 

Emberfeletti erőfeszítéseket tesznek a kutyákért. Előfordult, hogy elugrottak megnézni egy nem megfelelő kutyatartót, aki azonmód le is mondott a kutyáiról, és 16 tacsi(keverékkel) tért vissza tőle Rita. Szakszerűen felmérték a helyzetet, aki kezelésre szorult, megkapta, aztán elkezdődött a kampány, aminek a szlogenje akár ez is lehetett volna: Vigyél haza egy tacsit Te is! Hetekig tartott, de mindenkinek megtalálták azt az otthont, ahol pont ilyen kutyára vágytak. Csodálatos volt figyelemmel kísérni az egészet. 

A kutyás képsorozat és a Steampunk Stories ötlete már ért bennem egy ideje. Mindenképpen szerettem volna valami olyat alkotni, ami a kutyások körében kelendő lehet, és ami egy olyan értéket képvisel, amiből már én is tudom támogatni a Mancs-Rancs tevékenységét. Korábban is adtam kisebb adományokat, de úgy gondoltam, hogy most a művészetet állítanám ennek a szent célnak a szolgálatába. Mindenki úgy segít, ahogy tud, és arra gondoltam, hogy megpróbálok valami olyat, amit más még itt nem próbált. 

2020 júniusától folyamatosan készültek a Steampunk Stories képei és történetei, majd július 1-31-ig a biatorbágyi KisVilla falain nézhették meg az érdeklődők. Augusztus 1-15-ig tarott a licit, ahol gazdára találhattak ezek a különleges képek, a bevételből pedig abban tudtam segíteni a Mancs-Rancs Alapítványnak, hogy a gondozásukba vett kutyusoknak mielőbb gazdát találhassanak. 

Ha módodban áll, kétféleképp is segíthetsz: 

ANYAGI SEGÍTSÉG

EGYÉB SEGÍTSÉG

  • Kedveld a Steampunk Stories oldalt, és ajánld ismerőseidnek is, hogy minél többen tudjanak rólunk

  • Ha benne vagy kutyás csoportokban a Facebook oldalán, kérlek, ajánld az oldalt ott is

  • Ha újságnál dolgozol, vagy van a környezetedben olyan, aki igen, köszönettel vennénk egy cikket a projektről, sokat segítene az ügyünkön, ha minél többen értesülhetnének róla

Mancs-Rancs Állatmentő Alapítvány
10403208-50526774-89851007

KÖSZÖNJÜK, hogy itt vagy, köszönjük, ha segítesz! :)

Kövess: 

© 2020 by Agnesh Artmüller

 

Mobil

06 20 9933 339

Írj nekem!

agnes@artmuller.hu

  • Facebook
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now