MAGIC

Te is hallottad/mondtad már azt, hogy "én nem hiszek a mágiában, nem hiszek a varázslatban". Pedig az a helyzet, hogy a varázslatban nem kell hinni, pláne nem kell boszorkányt kiáltani, ítélkezni. Maga az élet a varázslat. Az, ahogy a láthatatlan energiák átszövik az életünket. Persze, erre is hallottam már, hogy "csak azt hiszem el, amit látok". Rendben. És akkor nem létezik wi-fi sem? Mikrohullám? Rádióhullám? Levegő? Ugye érted, mire gondolok? :)

Atlantisz egy olyan élet szimbóluma, ahol az emberek tisztában vannak a teremtő erővel, ahol a láthatatlan dolgok éppen olyan fontosak, mint a láthatók. A fizika is számos bizonyítékkal szolgál arról, hogy mindennek van rezgése, és ezek a rezgések hatással vannak ránk, emberekre is. 

Amikor 1860-ban D'Agrian márki Egyiptomban, a Királyok Völgyében végzett ásatásai során megtalálta a híres, homokkőből készült gyűrűt, a rajta lévő mintázat rögtön felkeltette a figyelmét, hisz egyértelműen látszott, hogy nem egyiptomi szimbólumrendszer látható rajta. Hogy ő maga, vagy Roger de Lafforest ezoterikus kutató és író volt-e, aki a gyűrű atlantiszi mivoltát először kinyilatkoztatta, arról eltérnek a korabeli források. De a gyűrű fontosságán mit sem csorbít ez a kis részlet. André de Bélizal, a modernkori radiesztézia egykori úttörője rájött, hogy az egyszerű geometriai formáknak egyenként saját, meghatározott jelentésük és rendeltetésük van, csakúgy, mint a teljes mintázatnak. A minta rendkívüli ereje abban áll, hogy viselőjét megóvja a külső (negatív) hatásoktól. 

 

Varázslatos világ ez, és azt hiszem, ha lemondunk a hitről, az tulajdonképpen olyan, mintha egy gyönyörű réten szándékosan csukott szemmel botladoznánk ahelyett, hogy kíváncsian és nyitott szívvel csodálkoznánk rá a minket körülvevő gyönyörű világra.   

Az atlantiszi gyűrű mintája medálon, karkötőn 

Ha szeretnénk megvédeni magunkat a külső negatív hatásoktól, viseljük ezt a mintát magunkon! Figyelem! Ne viselj egyszerre két ugyanilyen mintát magadon, bőven elegendő egy is! A minta bármely felületen ugyanazt a hatást váltja ki, lényegtelen az anyag, amin megjelenik. Választhatod több színben és méretben akár medál, akár karkötő formájában! 

 

gyűrű
medál
karkötő
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now