MAGIC

Te is hallottad/mondtad már azt, hogy "én nem hiszek a mágiában, nem hiszek a varázslatban". Pedig az a helyzet, hogy a varázslatban nem kell hinni, pláne nem kell boszorkányt kiáltani, ítélkezni. Maga az élet a varázslat. Az, ahogy a láthatatlan energiák átszövik az életünket. Persze, erre is hallottam már, hogy "csak azt hiszem el, amit látok". Rendben. És akkor nem létezik wi-fi sem? Mikrohullám? Rádióhullám? Levegő? Ugye érted, mire gondolok? :)

Atlantisz egy olyan élet szimbóluma, ahol az emberek tisztában vannak a teremtő erővel, ahol a láthatatlan dolgok éppen olyan fontosak, mint a láthatók. A fizika is számos bizonyítékkal szolgál arról, hogy mindennek van rezgése, és ezek a rezgések hatással vannak ránk, emberekre is. 

Amikor 1860-ban D'Agrian márki Egyiptomban, a Királyok Völgyében végzett ásatásai során megtalálta a híres, homokkőből készült gyűrűt, a rajta lévő mintázat rögtön felkeltette a figyelmét, hisz egyértelműen látszott, hogy nem egyiptomi szimbólumrendszer látható rajta. Hogy ő maga, vagy Roger de Lafforest ezoterikus kutató és író volt-e, aki a gyűrű atlantiszi mivoltát először kinyilatkoztatta, arról eltérnek a korabeli források. De a gyűrű fontosságán mit sem csorbít ez a kis részlet. André de Bélizal, a modernkori radiesztézia egykori úttörője rájött, hogy az egyszerű geometriai formáknak egyenként saját, meghatározott jelentésük és rendeltetésük van, csakúgy, mint a teljes mintázatnak. A minta rendkívüli ereje abban áll, hogy viselőjét megóvja a külső (negatív) hatásoktól. 

 

Varázslatos világ ez, és azt hiszem, ha lemondunk a hitről, az tulajdonképpen olyan, mintha egy gyönyörű réten szándékosan csukott szemmel botladoznánk ahelyett, hogy kíváncsian és nyitott szívvel csodálkoznánk rá a minket körülvevő gyönyörű világra.   

Az atlantiszi gyűrű mintája medálon, karkötőn 

Ha szeretnénk megvédeni magunkat a külső negatív hatásoktól, viseljük ezt a mintát magunkon! Figyelem! Ne viselj egyszerre két ugyanilyen mintát magadon, bőven elegendő egy is! A minta bármely felületen ugyanazt a hatást váltja ki, lényegtelen az anyag, amin megjelenik. Választhatod több színben és méretben akár medál, akár karkötő formájában! 

 

gyűrű
medál
karkötő
Miért választanád épp az EasyWear ékszereket?

Szállítás

Áfsz

Adatvédelem

 

Kapcsolat:

agnes@artmuller.hu

06 20 9933 339

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now