STEAMPUNK

Megunhatatlanul sokféle, csodálatosan egyedi, igazán változatos formavilág, ami a gépek ihlette világból születik, kicsit fémes, kicsit földszínekkel operáló, de mindig és mindenhol figyelemfelkeltő. 

Talán a legsokoldalúbb ékszertípus, amit készítek, és tapasztalataim szerint a decens hölgyektől a vagány csajokig mindenki megtalálja belőle azt a darabot, ami a leginkább jellemzi őt.

Gyere, inspirálódj a korábbi darabokból, vagy válassz valami újdonságot nálam!

megnézem

NATURE

Szereted a természetet, a természet ihlette ékszereket, de nem vagy barátja a valaha élő állatokból vagy növényekből készített kiegészítőknek? Akkor ez a Te világod lesz!

 

Gyere, és nézz szét ezen az oldalon, mert biztosan találsz majd valami ellenállhatatlant! Éljen a természet! Kattints a gombra, hogy lásd őket!

megnézem

MAGIC

Különleges minták, szimbólumrend-szerek, évezredes motívumok, melyek energetikailag hatnak viselőjükre. Minden motívum mellé részletes leírást kapsz arról, hogy milyen hatása van, így könnyebben kiválaszthatod, hogy mire van szükséged valójában az életed jelenlegi szakaszában. 

Erősítsd magad az atlantiszi ékszerek erejével és védelmével! Kattints az alábbi gombra, és találd meg a számodra legaktuálisabb üzenetet!

megnézem

VINTAGE

Van a vintage stílusnak valami olyan bája, ami időtlen és örök, ami számomra a nőiesség maga. A részletgazdag díszítés, a színek mélysége, a formák egyszerűsége mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy egyedinek és megismétel-hetetlennek érezzük magunkat benne. 

 

Nem kell hozzá különösebben romantikusnak lenni, nem kell hozzá fiatalnak vagy idősnek lenni, ez a stílus bárkinek csodásan áll, akit a női energia leng körül. 

Kattints az alábbi gombra, és nézd meg a választékot!

megnézem

EARTH

Elkötelezett környezetvédő vagy, aki csak bringával jár? Állatbarát vagy, akinek egy kutya vagy egy macska a legjobb barátja? Találd meg azt a karkötőt, ami legjobban kifejezi, amit érzel! 

Szeretnétek megmutatni a világnak, hogy összetartoztok? Hogy lelki társak vagytok? Esetleg legjobb barátok, de tényleg örökké? A legjobb helyen jártok! 

Kattints az alábbi gombra, és válassz valami egyszerűt és kedveset - magadnak vagy magatoknak! 

megnézem

NOTE

Fontos feljegyzések? Családi titkos receptek? Olyan gondolatok, amiket hosszú évekig megőriznél? Ezeknek mind-mind kivételes és különleges füzet jár! 

Füzeteim maximum A5-ös méretben, megrendelésre készülnek. Nézz körül a korábbi darabok között, hogy inspirálódj kicsit! 

megnézem

- EasyWear ékszerek -

Sokszor vagyok rohanásban, ahogy mindenki más. Viszem a gyereket iskolába, figyelek, hogy megvan-e a leckéje, vitt-e tízórait, innivalót. Befizetem a számlákat, átutalom az adót, járulékokat, főzök, mosok, néha még takarítok is. A nap fénypontja azonban mindig a munkám! Ez zökkent ki a robotolásból, a végeláthatatlan mosni- és vasalni valók közül.  Feltölt és elvarázsol.

Ez a könnyed stílusú márka azért született meg, hogy minél több nő megtapasztalja azt a szabadságot, amit egy páratlan és szuperkönnyű ékszer viselése nyújthat. Egyedi színkeveréssel, sajátos formavilággal és havonta megújuló árukészlettel segítek Neked is, hogy megmutasd a világnak a benned rejlő, igazi egyéniséget! Ha szemezgetnél a korábbi munkáimból, kattints ide

Instagram

Facebook oldal

Facebook csoport

Miért választanád épp az EasyWear ékszereket?

Szállítás

Áfsz

Adatvédelem

 

Kapcsolat:

agnes@artmuller.hu

06 20 9933 339

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now